Volledig scherm
Nicole Broeren zoekt een jongen met ze tijdens de Vierdaagse van Wijchen naar de Wedren in Nijmegen liep. © Nicole Broeren

Oeffeltse zoekt naar Vierdaagseliefje

NIJMEGEN/OEFFELT - Een oproep van Nicole Broeren uit Oeffelt op Facebook wordt veel gedeeld. Ze is op zoek naar een jongen uit Wijchen of Nijmegen met wie ze tijdens de Vierdaagse van Wijchen naar de Wedren liep. 

Hij droeg een rood shirt, een pet en een zonnebril, herinnert ze zich. Maar zijn naam is ze vergeten... 'We hadden een klik, hebben lol gehad en serieuze gesprekken gevoerd', schrijft ze. 'Helaas is het niet gelukt mekaar nogmaals te zien', schrijft ze. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Veerbaas na gezinsdrama bij Maas: ‘Betere signalering bij pont nodig’

    Veerbaas na gezinsdra­ma bij Maas: ‘Betere signale­ring bij pont nodig’

    VIERLINGSBEEK/ BERGEN - Er moet een betere signalering komen bij het veer over de Maas tussen Vierlingsbeek en Bergen. Dat vindt veerbaas Johan van den Boogaard. Een medewerker van hem zag hoe zondagavond rond 19.30 uur aan de Bergense kant een auto te water raakte. Een van de passagiers, een vrouw, verdronk. Ze had een gezin met twee zonen. Haar man en een van haar zonen die ook in de auto zaten, konden tijdig uit de auto komen.

Maasland