Volledig scherm
De brandweerlieden in actie nabij Boxmeer, dinsdagavond. © SK-Media

Opnieuw stuk natuur in brand aan Sambeeksedijk in Boxmeer

BOXMEER - De brandweer is dinsdagavond wederom opgeroepen voor bluswerkzaamheden in het bosperceel aan de Sambeeksedijk in Boxmeer. Het vuur zou zijn begonnen op een eerder afgebrand stuk. 

Waardoor de brand is ontstaan is niet bekend. De brandweer was naast het blussen ook bezig om met een schep de grond om te gooien om verspreiding te voorkomen. 

Het is de zoveelste brand in dit gebied. In de bossen bij Boxmeer geldt nu ‘verscherpt toezicht’. Dit betekent dat agenten en boa’s (bijzonder opsporingsambtenaren) extra surveilleren.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Opgepakte YouTuber Ties laat van zich horen: ‘Ineens was mijn pasfoto op de Amerikaanse tv’

    Opgepakte YouTuber Ties laat van zich horen: ‘Ineens was mijn pasfoto op de Amerikaan­se tv’

    YouTuber Ties Granzier (20), die afgelopen dinsdag in Amerika werd opgepakt omdat hij het militaire terrein Area 51 op wilde, is compleet overrompeld door zijn arrestatie. Dat vertelt hij zuchtend in een nieuwe video op zijn YouTube-kanaal. Ondanks alles heeft hij vertrouwen in een goede afloop. ‘Het is niet te beschrijven wat er gebeurd is. Ik kan het niet in woorden omschrijven.’

Maasland