Toon Hendriks is met behulp van zijn broer Martien bezig met het versieren van de bomen op het 14 Oktoberplein in Overloon.
Volledig scherm
PREMIUM
Toon Hendriks is met behulp van zijn broer Martien bezig met het versieren van de bomen op het 14 Oktoberplein in Overloon. © Ed van Alem

Overloon maakt zich op voor herdenking

OVERLOON - Bomen in Overloon kleuren in de aanloop naar de herdenking rood-wit-blauw. De straten worden gereedgemaakt voor 75 jaar leven in vrijheid op 13 oktober.

0 reacties

 1. Saskia uit Gennep is blij dat ze het nog kan navertellen na terrasdrama: ‘Ik hoor de motor nog steeds ronken’
  PREMIUM

  Saskia uit Gennep is blij dat ze het nog kan navertel­len na terrasdra­ma: ‘Ik hoor de motor nog steeds ronken’

  Had die grote bloembak met olijfboom van een kilo of 400 er die mooie zomeravond begin juni niet gestaan, dan had Saskia Pennings het niet kunnen navertellen. Dan waren er, aldus de politie, niet alleen gewonden gevallen, maar ook doden. En dan was het Gennepse terrasdrama, waarbij een auto in volle vaart een terras aan de Zandstraat opreed en stoelen en tafels in de lucht vlogen, de wereld over gegaan.
 2. Coronabesmettingen op school in Boxmeer: ruim 200 examenleerlingen naar huis, toetsweek later
  PREMIUM
  update

  Coronabe­smet­tin­gen op school in Boxmeer: ruim 200 examenleer­lin­gen naar huis, toetsweek later

  BOXMEER - Alle 213 eindexamenkandidaten van Metameer in Boxmeer zijn naar huis gestuurd. Acht leerlingen blijken na een test besmet te zijn met het coronavirus. Waar ze besmet zijn geraakt, is niet bekend, aldus de middelbare school. De vmbo-eindexamenleerlingen volgen deze week thuis digitaal onderwijs. De toetsweek voor deze scholieren is verplaatst naar volgende week.
 1. Rutte: scholen eerder open dan 8 februari wordt lastig
  Play

  Rutte: scholen eerder open dan 8 februari wordt lastig

 2. Drie auto’s gaan in vlammen op in Wijchen
  Play

  Drie auto’s gaan in vlammen op in Wijchen

Maasland