Volledig scherm
PREMIUM
Basisschool St. Jozef gaat verhuizen. Het oude schoolgebouw is versleten. © Ed van Alem

Overloon probeert met het dorp nieuwe plek van basissschool te bepalen

OVERLOON - Zeg het maar, waar moet de nieuwe Josefschool, de basisschool van Overloon, komen? Op de huidige plek aan de Theobaldusweg? Bij de sporthal aan de Raaijweg? Op een andere plek?

Dat die multiplechoicevraag niet al te eenvoudig te beantwoorden is, bleek deze week tijdens een door de dorpsraad belegde informatiebijeenkomst. ,,De meningen zijn erg verdeeld", zegt verantwoordelijk wethouder Willy Hendriks. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Pronkzitting De Geitenbok Boxmeer: feest in de zaal, rust achter schermen
    PREMIUM
    VIDEO

    Pronkzit­ting De Geitenbok Boxmeer: feest in de zaal, rust achter schermen

    BOXMEER - Een pronkzitting betekent een zaal feestgedruis. Maar achter het podium bij De Geitenbok heerst de kalmte. Juist omdat het gesmeerd loopt. Achter de coulissen van de pronkzitting van carnavalsvereniging De Geitenbok in Boxmeer, heerst zaterdagavond een bijna serene rust. In de zaal van Hotel Restaurant Riche waar artiesten en medewerkers zich voorbereiden op de acts van die avond, wordt er nog even gerekt en gestrekt, wat gedronken en geschminkt.

Maasland