Het Maasziekenhuis Pantein.
Volledig scherm
PREMIUM
Het Maasziekenhuis Pantein. © Ed van Alem

Pantein gaat zorgpersoneel niet verleiden tot prik tegen corona: ‘Ook niet met kroketten’

BOXMEER - Zorgpersoneel met gratis kroketten of iets anders verleiden tot een prik tegen corona, daar doen ze niet aan bij Pantein. Ook gaat de Boxmeerse zorgstichting medewerkers in de tien zorgcentra, de thuiszorg en in het eigen Maasziekenhuis niet ‘dwingen’ om zich straks te laten inenten met een vaccin tegen het coronavirus. 

5 reacties

 • Loet

  2 maanden geleden
  Verplicht vaccineren met een medicijn waarvan we geen idee hebben wat de lange termijn gevolgen zijn klinkt in mijn oren een beetje Noord Koreaans.
 • de heer Jan Zomers (68)

  2 maanden geleden
  Pam, je moet het zien als een bijkomstig positief aspect.In het ziekenhuis kun je eventuele bijwerkingen... goed in de gaten houden en goed behandelen.
 • Pam

  2 maanden geleden
  Beste Heer JZ, waar haalt u het lef vandaan om het zorgpersoneel te betitelen als 'teststation', of laten we zeggen proefpersonen.........
 • de heer Jan Zomers (68)

  2 maanden geleden
  Het bij voorrang vaccineren van zorgpersoneel is uit TWEE oogpunten niet verkeerd:1. om hen te beschermen tegen het Coronavirus zodat de zorgwerkzaamheden blijven gewaarborgd2. we kunnen het zien als een teststation - als dadelijk blijkt dat bijna niemand besmet raakt waarbij we weinig of geen bijwerking constateren --> dan kunnen we met een gerust hart ook de andere mensen in NL deze prik geven.
 • Evert

  2 maanden geleden
  Naar mijn mening zouden ze mensen in de zorg,  het onderwijs e.d. contactberoepen juist moeten verplichten te vaccineren.  Ze schreeuwen erom om als eerste te worden gevaccineerd en dat begrijp ik best maar dan moeten ze nu ook al allemaal gevaccineerd worden om de mensen waarmee ze in contact komen te beschermen. 
 1. Rutte: scholen eerder open dan 8 februari wordt lastig
  Play

  Rutte: scholen eerder open dan 8 februari wordt lastig

 2. Drie auto’s gaan in vlammen op in Wijchen
  Play

  Drie auto’s gaan in vlammen op in Wijchen

Maasland