Volledig scherm
Teije van Welij in de couveuse van het Maasziekenhuis in Boxmeer. © Jan-Peter Sengers

Pasgeboren Teije moedigt Leeuwinnen aan vanuit couveuse van Maasziekenhuis

BEUGEN/ OEFFELT - De kleine Teije is pas geboren en nu al een supporter van de Oranje Leeuwinnen. De jonge zoon van Sanne en Mark van Welij-Sengers uit Oeffelt  ligt in de couveuse van het Maasziekenhuis in Boxmeer te stralen met een oranje mutsje op. 

Teije werd deze woensdagochtend enkele weken voor de uitgerekende datum geboren op de dag dat Oranje tegen Zweden speelt in de halve finale.

Voor de gelegenheid kreeg de jonge Van Welij van de verpleegkundigen van de kraamafdeling een oranje muts op.

De kans dat moeder Sanne, vader Mark en zoon Teije samen gaan juichen voor de speelsters van Oranje is relatief klein. ,,Ze hebben geen televisie op de kamer’’, zegt trotse oma Anja Sengers in Milsbeek. 

Volledig scherm
Ouders Sanne en Mark met 'oranjebaby' Teije. © Jan-Peter Sengers
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Doodsbedreiging voor Thijs na ‘Hitlergroet’ bij FC Den Bosch: ‘Beangstigend dat ik hieraan gelinkt word’
    PREMIUM

    Doodsbe­drei­ging voor Thijs na ‘Hitler­groet’ bij FC Den Bosch: ‘Beangsti­gend dat ik hieraan gelinkt word’

    DEN BOSCH - Nog nooit zat PSV-fan Thijs op de tribune bij FC Den Bosch, maar hij wordt wel op social media genoemd als de maker van de geruchtmakende Hitlergroet op de tribune. Het gevolg: honderden berichten, inclusief doodsbedreigingen via Facebook. ,,Het is beangstigend dat je gelinkt wordt aan iets waar je niks mee te maken hebt.” Tijs uit Boxmeer treft hetzelfde lot.

Maasland