De directieleden Philip Malmberg (links) en Vincent Kristen bij het 150-jarig jubileum van kaarsenfabriek Bolsius vorig jaar.
Volledig scherm
PREMIUM
De directieleden Philip Malmberg (links) en Vincent Kristen bij het 150-jarig jubileum van kaarsenfabriek Bolsius vorig jaar. © copyright Marc Bolsius

Personeel Bolsius wijst bod ontslagvergoeding af

BOXMEER - Personeel en directie van kaarsenfabriek Bolsius in Boxmeer zijn het nog niet eens kunnen worden over een ontslagvergoeding. Afspraken daarover zijn nodig omdat Bolsius heeft besloten eind dit jaar de productie van theelichten en herdenkingskaarsen naar Polen te verhuizen. Daardoor verliezen in Boxmeer alle 108 medewerkers hun baan.

0 reacties

 1. Vraagtekens bij ‘rampzalige enquête’ over asielzoekerscentrum
  PREMIUM
  4

  Vraagte­kens bij ‘rampzalige enquête’ over asielzoe­kers­cen­trum

  OVERLOON - In Overloon worden grote vraagtekens geplaatst bij de enquête naar de ervaringen met zes jaar opvang van asielzoekers die onlangs is gestart. Dorpsraadvoorzitter Erik van den Dungen spreekt zelfs over ‘een rampzalige enquête’ van een door de gemeente Boxmeer ingeschakeld bureau. De vragenlijst is mede opgesteld naar aanleiding van overlast in de laatste jaren, vaak in de vorm van vechtpartijtjes, auto- en winkeldiefstallen en woninginbraken.
 1. Auto slaat over de kop in Ede
  Play

  Auto slaat over de kop in Ede

 2. Middelbare scholen en mbo's eindelijk weer open
  Play

  Middelbare scholen en mbo's eindelijk weer open

Maasland