Politie haalt slingerende vrouw die onder invloed van drugs rijdt van de weg op A73

BOXMEER - Een vrouw die slingerend over de A73 bij Boxmeer reed, is in de nacht van zondag op maandag van de weg gehaald door de politie. Volgens de Politie Boxmeer reed de vrouw rond 04.15 slingerend en van snelheid wisselend over de weg. 

Agenten hielden daarom een speekseltest. Hieruit bleek dat de 35-jarige automobiliste verdacht werd van het rijden onder invloed van drugs reed. Een arts heeft vervolgens bloed afgenomen. Dat bloed wordt onderzocht. 

De vrouw is verhoord en kreeg een rijverbod van 24 uur. 

Volledig scherm
Een drugstest © Politie Boxmeer
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Aanbieden van tuinafval wordt weer gratis in het Land van Cuijk

    Aanbieden van tuinafval wordt weer gratis in het Land van Cuijk

    HAPS - Het aanbieden van tuinafval bij de milieustraten wordt vanaf 1 augustus weer gratis. Dat zei wethouder Marius Tielemans deze week na afloop van de gemeenteraadsvergadering in Boekel. Daarmee moet een eind komen aan het dumpen van het groenafval in de natuurgebieden. Want dat is precies de reden waarom de Bestuurscommissie Afvalinzameling (BCA) Land van Cuijk en Boekel - de overkoepelende club die voor de gemeenten de afvalinzameling regelt - hiertoe besluit.

Maasland