De zwaar beschadigde politiewagen na het ongeluk in Oeffelt.
Volledig scherm
De zwaar beschadigde politiewagen na het ongeluk in Oeffelt. © SK-Media

Politiewagen crasht op Duitse auto na achtervolging bij Oeffelt

OEFFELT - Een politiewagen is woensdagavond op de Hapseweg in Oeffelt gebotst op een Toyota met een Duits kenteken. Daar ging een achtervolging aan vooraf.

 1. De theaters zijn weer open, maar nog weinig activiteiten
  PREMIUM

  De theaters zijn weer open, maar nog weinig activitei­ten

  Wie verwacht dat de regionale cultuurverschaffers, na maanden van dorre droogte, uit zouden pakken met veel voorstellingen komt bedrogen uit. Daar hebben ze hun redenen voor. Alleen Schouwburg Cuijk en De Weijer in Boxmeer hebben in de komende tijd een handjevol evenementen op de agenda staan. Zo geeft de Nijmeegse singer-songwriter Frank Boeijen in drie dagen zes concerten, waarvan vandaag de voorverkoop start. Een rondje langs de culturele velden.
 2. Wie op Metworstmaandag voor wèrme breudjes aanbelde, bleef al vele jaargangen voor een gesloten deur staan
  PREMIUM
  Column Dwarskijker

  Wie op Metworst­maan­dag voor wèrme breudjes aanbelde, bleef al vele jaargangen voor een gesloten deur staan

  In een vloek en een zucht was bakkerij Kersten verdwenen. Hap, hap zeiden de kaken van de sloper en weg waren de verweesde gevels. Brood werd er al in tijden niet meer gebakken, wie op Metworstmaandag voor wèrme breudjes aanbelde, bleef al vele jaargangen voor een gesloten deur staan en ook de vraag ‘waor ziede gej d’r enne van?’ klonk alweer jaren geleden voor het laatst vanachter de toonbank.

Maasland