Volledig scherm
PREMIUM
Caravanstalling Oeffelt na de brand. © Pieter Graat

Run op caravans na grote brand in stalling Oeffelt

OEFFELT - De grote brand in een caravanstalling in Oeffelt vorige maand heeft in de laatste weken van dit jaar voor een ware run op nieuwe en tweedehands caravans gezorgd. Occasions zijn er inmiddels nauwelijks nog te krijgen.

Caravanverkopers in de omgeving zien sinds de verwoestende brand, waarbij 750 gestalde ‘objecten’ in vlammen op gingen, een piek in de aanloop en verkoop van de kampeerwagens. ,,De vraag is zeker hoger dan normaal”, zegt Cas de Greeff van De Greeff Caravans in Grave. ,,Heel veel klanten van ons hadden de caravan in Oeffelt gestald, en dat merken wij zeker wel.”

  1. Een gek gezicht: zes tankstations op paar kilometer van elkaar in een klein dorp
    PREMIUM

    Een gek gezicht: zes tankstati­ons op paar kilometer van elkaar in een klein dorp

    HAPS - Het is een gek gezicht in Haps. Op het bedrijventerrein Laarakker is kortgeleden het Greenpoint tankstation geopend en pal er naast wordt al driftig gebouwd aan een gloednieuwe Tango. Terwijl aan de overkant van de weg een BP zit en op een steenworp afstand aan de A73 twee grote tankstations zitten, een Total en een Shell. En of het niet genoeg is, is aan de Kalkhofseweg ook nog een pompstation gevestigd. Zes pompstations op een paar kilometer van elkaar.

Maasland