Moeten de hekken van het azc in Overloon permanent gesloten worden? Volgende week wordt daar tijdens de gemeenteraadsvergadering in Boxmeer een besluit over genomen.
Volledig scherm
PREMIUM
Moeten de hekken van het azc in Overloon permanent gesloten worden? Volgende week wordt daar tijdens de gemeenteraadsvergadering in Boxmeer een besluit over genomen. © Ed van Alem

Smeekbede om azc in Overloon te sluiten, Boxmeer lijkt niet van plan contract met COA te verlengen

Verwondingen aan voor- en achterhoofd, een ontwrichte kaak, gebroken ribben, twee tanden kwijt en een gebroken teen. En een verhaal over inbraken in en om het huis, terwijl de bewoners gewoon thuis zijn. Getuige zijn, na het volgen van gestolen fietsen, van het meenemen van tassen vol gestolen spullen het terrein van het azc op.

10 reacties

 • J. Zomers

  5 maanden geleden
  Een AZC brengt voor een gemeente veel extra geld op... je praat dan niet over een paar ton, maar over een bedrag van boven de miljoen euro per jaar.
 • Smits

  5 maanden geleden
  Was het maar gemakkelijker om rotte appels uit de bevolking te halen. Dan was het overal een stuk fijner om te leven. Als de rotte appels eens duidelijk vertellen wat ze willen of waar ze mee zitten en geholpen willen worden dan komt iedereen verder. We moeten allemaal hard werken!!!!! En proberen onze samenleving nld veilig te houden. Dus wie wat doet wat niet kan word gestraft...
 • Johann Janssen

  5 maanden geleden
  Men kan de COA criminele organisatie asielverleners beter gaan aanpakken. al de misdaden die asielzoekers veroorzaken is de verantwoording van het COA. zij kunnen hun koppen wel in het zand stoppen maar als zij worden aangeklaagd wegens aanzetting worden zij misschien toch noch wakker en nemen zij maatregelen.
 • Willem van de Rijdt

  5 maanden geleden
  Dhr Loet, je zult maar in hetzelfde bootje zitten en huis en haard moeten verlaten om elders een veilige plek om te wonen en te leven te vinden. Wat opgelost moet worden is het probleem van de "gelukszoekers" die hier de situatie verzieken voor hen die het echt nodig hebben.
 • Dhr Loet

  5 maanden geleden
  Je kan je ook afvragen of de gemeente Boxmeer nog wel geïnteresseerd is in dat extra geld voor een AZC nu er een gemeentelijke herindeling aanstaande is. Het geld stroomt dan namelijk in het laatje van de gemeente LVC en de inwoners van Overloon/Stevensbeek zitten nog steeds met de gebakken peren. Ik ben benieuwd. De ware aard toont zich nu.

Maasland