Inwoners van Oeffelt konden met twee stewardessen mee naar de toekomst in de hoop dat er ideeën opborrelden. Dat viel nog niet mee.
Volledig scherm
PREMIUM
Inwoners van Oeffelt konden met twee stewardessen mee naar de toekomst in de hoop dat er ideeën opborrelden. Dat viel nog niet mee. © Ed van Alem

Spannend dromen? Inwoners van Oeffelt dromen vooral reëel

OEFFELT - Hoe ziet Oeffelt er in de Toekomst uit? Inwoners van het dorp mochten zondag tijdens ‘Oeffelt loopt uit’ in hun hoofd hun droomdorp bouwen. Ze hebben niet veel wensen. 

4 reacties

 • de heer J. Zomers (67)

  12 maanden geleden
  Oeffelt krijgt een BELANGRIJK en centrale functie in de nieuwe gemeente Land van Cuijk, dit is de reden waarom Oeffelt mag gaan bouwen:- een jachthaven aan de Maas- een bedrijventerrein richting A73- woningen en appartementscomplexen met uitzicht op de Maasde kans bestaat dat er in 2022 onenigheid en jaloezie ontstaat tussen Cuijk en Boxmeer waar nieuwbouw mag worden gepleegd - Oeffelt is dan een neutraal en goede locatie... over 6 jaar kennen jullie Oeffelt niet meer terug.
 • R.S. Arends

  1 jaar geleden
  Tja, als het maar geen  Oeffelt aan zee gaat worden.  
 • Kenneth

  1 jaar geleden
  Hou toch op zeg,er staan nu al huizen meer dan 1 jaar te koop,ja sommige huizen zijn veels te duur dat klopt!
 • de heer J. Zomers (67)

  1 jaar geleden
  Oeffelt ligt op een strategisch punt.Het ligt tussen Cuijk en Boxmeer... en tussen Haps en Gennep.Er moet veel meer uit te halen zijn - ik zou zeggen bouwen, bouwen en nog eens bouwen.Geen Oeffelt maar Bouwveld.
 1. Lastige asielzoeker krijgt het steeds lastiger: ‘Strenge aanpak begint te werken’
  PREMIUM

  Lastige asielzoe­ker krijgt het steeds lastiger: ‘Strenge aanpak begint te werken’

  OVERLOON / GRAVE - Overlast en agressie in de bus naar Grave, vernielingen in Stevensbeek, winkeldiefstallen in de supermarkt, vechtpartijen bij de azc’s en een gewelddadige inbraak in Overloon: 2020 kende in deze regio weer de nodige incidenten waarbij asielzoekers betrokken waren. Maar komend jaar zal het beter gaan, zo belooft ketenmarinier Jur Verbeek, in Zuid- en Midden-Nederland betrokken bij de aanpak van de ernstigste overlastplegers.
 1. Hoe gaat het met de kinderen in het thuisonderwijs?
  Play

  Hoe gaat het met de kinderen in het thuisonder­wijs?

 2. Dit was de roerige aanloop naar de machtsoverdracht in de VS
  Play

  Dit was de roerige aanloop naar de machtsover­dracht in de VS

Maasland