Volledig scherm
The Naked Sweat Drips zanger Stefan Kollee vermaakt het publiek. © Ed van Alem

Stefan Kollee raast door publiek Op De Tôffel


VIERLINGSBEEK - Veel volk was er nog niet toen The Naked Sweat Drips zaterdag optraden op Op De Tôffel. Een groot gapend gat voor het podium bood zanger Stefan Kollee de kans om daar los te gaan. 

Zijn psychedelische (hard)rockband uit Boxmeer was een topper van het festival in Vierlingsbeek. De weergoden waren het rijk geschakeerde muziekevenement op de 27e editie nu eens goed gezind. 

Drie podia voor 2.500 bezoekers

Voor de tweede keer was zaterdag de festivaldag. Dit keer waren er 2.500 bezoekers. Zij konden terecht bij drie podia en kregen, zoals gewoonlijk, vooral aankomende bands voorgeschoteld. 

Lokale helden

Daaronder de lokale helden van Jackson’s Cage. Zij gaven een vol, vet en krachtig optreden. Ze toonden, met The Naked Sweat Drips, aan dat deze regio zich qua kwaliteit kan meten met de rest van Nederland.

Volledig scherm
The Naked Sweat Drips © Ed van Alem
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland