De Monseigneur Geurtsstraat (richting Venray) was altijd 80 kilometer weg. Nu wordt de weg ingericht voor 60 km/uur.
Volledig scherm
De Monseigneur Geurtsstraat (richting Venray) was altijd 80 kilometer weg. Nu wordt de weg ingericht voor 60 km/uur. © Ed van Alem

Straks op de rem tussen Maashees en Venray, gemeente Boxmeer past maximumsnelheid aan

MAASHEES - Er kan straks op de weg tussen Maashees en Venray nog maar 60 kilometer per uur worden gereden, in plaats van de 80 km/u van nu. Maar volgens Johan Hermanussen, inwoner van Maashees en gemeenteraadslid (Liberaal LVC) in Boxmeer kan dat helemaal niet. Hij trok bij de gemeente aan de bel.

6 reacties

 • J. Zomers

  6 dagen geleden
  Je krijgt dit op steeds meer plaatsen... binnen de bebouwde kom 30 en daar buiten 60 km. Volgend jaar komt dit ook op de weg van Boxmeer naar Cuijk.
 • Paul ter Haar

  6 dagen geleden
  Dus die talloze vrachtwagens van Havens mogen nu meerdere keren in de remmen en opnieuw optrekken voor het verkeer van rechts en die drempels. Lekker milieuvriendelijk bezig hoor direct naast een natuurgebied! Gaat de gemeente Venray deze milieuschade ook compenseren?
 • Ans van der van der Borst

  6 dagen geleden
  Ik woon aan de Maashesewg schandalig hoe hard er gereden wordt. En dat er weinig ongelukken gebeuren is toch alleen maar fijn?? Ik kan het besluit alleen maar toejuichen. Anders kom maar eens een uurtje bij ons voor de deur staan Dan begrijp je het wel.
 • Ewals

  6 dagen geleden
  Wat n waanzin. Buiten de bebouwde kom en dan zonder na te denken dergelijke onzinnige besluiten nemen. Aan twee kanten n fietspad en maar enkele huizen. Als je iets onder je neus krijgt om te tekenen als besluit moet je ook zelf nog nadenken.😎🤣
 • S.GG. Swhajor

  6 dagen geleden
  Waarom altijd jagen. Tempo 60 is snel genoeg. Reactievermogen beter

Maasland