Streep door kerstconcerten van Clean Pete: ‘Ik voelde verslagenheid na het afkondigen van de lockdown’

VrijdaginterviewBOXMEER - Het kerstconcert van Clean Pete in Schouwburg Cuijk op 21 december gaat niet door vanwege de lockdown-maatregelen. Eerder waren er nog wel uitwijkmogelijkheden voor de positieve muzikanten én tweeling Loes en Renée Wijnhoven. Die zijn er nu niet. Aan het woord is Loes.

2 reacties

 • Bert

  2 maanden geleden
  Het is zoals het is het was te verwachten. En de strengere maatregelen komen door een klein deel van de bevolking. Die lak hebben aan de regels en het personeel in de zorg die helemaal geen kerst of jaarwisseling kunnen vieren.
 • de heer Jan Zomers (68)

  3 maanden geleden
  Dit is erg... je treft voorbereidingen en gaat ervan uit dat het kerstconcert op 21 december doorgaat. En dan komen plotseling Mark Rutte en Hugo de Jonge op maandag 14 december vertellen dat vanaf 15 december alles verboden is.
 1. Ontelbare vrouwen gingen al met de billen bloot voor Hans en Hans: ‘Ze vinden dat wij frisse foto’s maken’
  PREMIUM
  Video

  Ontelbare vrouwen gingen al met de billen bloot voor Hans en Hans: ‘Ze vinden dat wij frisse foto’s maken’

  Ontelbare vrouwen toonden zich in hun naaktheid voor hun camera, van model Tatjana tot moeder Truus. Zelf hoeven Hans Toonen en Hans Wientjens niet zonodig met de billen bloot. Menig televisieprogramma trachtte het van oorsprong Boxmeerse fotografenduo aan tafel te krijgen, maar dat is niet echt hun ding. ,,Het moet niet over ons gaan, maar over ons werk”, zegt Toonen.
 1. Gert-Jan Segers (CU) verdrietig over voortbestaan tippelzones Arnhem en Nijmegen
  Play

  Gert-Jan Segers (CU) verdrietig over voortbe­staan tippelzo­nes Arnhem en Nijmegen

 2. Derde zware aardbeving bij Nieuw-Zeeland
  Play

  Derde zware aardbeving bij Nieuw-Zee­land

Maasland