Volledig scherm
Eerdere werkzaamheden, zoals hier bij het dorp Groeningen, voor een veiligere Maaslijn. © Ed van Alem

Tijdelijk geen treinen tussen Boxmeer en Nijmegen

BOXMEER/NIJMEGEN - De komende tijd rijden op het traject van de Maaslijn tussen Nijmegen en Boxmeer enkele dagen geen treinen. 

Het gaat om 25 en 26 juli, 1 en 2 augustus en 8 en 9 augustus. De treinenloop wordt gestaakt vanaf 20.58 uur de betreffende avond tot, meldt Arriva, einde van de dienst. 

Bussen

Tot en met september werkt spoorbeheerder ProRail aan een betere treinbeveiliging op de Maaslijn. Vervoerder Arriva biedt reizigers bussen aan als alternatief vervoer.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Verdachten illegale vogelhandel uit Beugen, Heijen, Boxmeer, Oeffelt en Milsbeek blijven ontkennen

    Verdachten illegale vogelhan­del uit Beugen, Heijen, Boxmeer, Oeffelt en Milsbeek blijven ontkennen

    DEN BOSCH / BOXMEER - De verdachten van het illegaal vangen, verhandelen en kopen van beschermde vogels in Beugen, Heijen, Boxmeer, Oeffelt en Milsbeek in 2014, ontkenden deze week bij het gerechtshof in Den Bosch fel dat ze iets verkeerd hadden gedaan. ,,Ik heb bekennende verklaringen onder druk afgelegd”, stelde een 59-jarige man uit Afferden. De rechtbank had hem een celstraf van 8 maanden opgelegd, waarvan 3 maanden voorwaardelijk.

Maasland