Bezoekers van de tien zorgcentra van Pantein in het Land van Cuijk en in Gennep moeten per direct verplicht een mondkapje dragen.
Volledig scherm
PREMIUM
Bezoekers van de tien zorgcentra van Pantein in het Land van Cuijk en in Gennep moeten per direct verplicht een mondkapje dragen. © ANP Vincent Jannink

Uitbraak corona in zorgcentrum Boxmeer: 4 bewoners besmet, 2 overleden

BOXMEER - Pantein-zorgcentrum Symfonie in Boxmeer wordt geplaagd door een uitbraak van het coronavirus. Vier bewoners zijn tot nu toe besmet geraakt, twee ervan zijn overleden. Op dit moment zijn er geen medewerkers van Symfonie besmet.

10 reacties

 • Loet

  7 maanden geleden
  Je kan wel degelijk voor een 2de keer besmet raken. Je antistoffen raak je in no time kwijt. Ook al hoopte het RIVM in het begin op groepsimuniteit.
 • de heer J. Zomers (68)

  7 maanden geleden
  Waarom?Het verhaal over immuniteit heb ik van Mark Rutte en Jaap van Dissel.Dat Mark en Jaap af en toe onwaarheden vertellen dat weten we.Zes maanden lang geen mondkapje (schijnveiligheid) en nu plotseling wel.
 • Gradje

  7 maanden geleden
  Leuk dat Pantein zegt Bij klachten dus laten testen en thuis blijven.’’ alleen jammer dat dit niet voor eigen personeel geld , die moeten door werken tot de uitslag bekent is en bij positief dan pas thuis blijven . 
 • Klaas

  7 maanden geleden
  Man man wat een hoop onzin en onwaarheden in dat kleine stukje bericht van J.Zomers.
 • Willem

  7 maanden geleden
  Een zeer slechte opmaak en dus stemmingmakerij. Jammer en niet verdedigbaar.
 1. Autobelasting op de schop? Betalen per gram co2
  Play

  Autobelas­ting op de schop? Betalen per gram co2

 2. Rutte: 'Versoepelen, maar wel met pauzeknop'
  Play

  Rutte: 'Versoepe­len, maar wel met pauzeknop'

Maasland