Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Anton Kappers

Uitvaartcentra in de regio draaien overuren, maar met alle liefde

BOXMEER / GRAVE / MILL / GENNEP - Mensen werken dag en nacht. Niet alleen in de ziekenhuizen, maar ook bij uitvaartcentra Goemans en Annora. De laatste dagen is de drukte extreem toegenomen door het coronavirus, en het is nog onduidelijk wanneer de piek in het aantal sterfgevallen ophoudt.

De verloven zijn ingetrokken, mensen draaien overuren. Allemaal om een zo passend mogelijke uitvaart te organiseren bij uitvaartcentra Goemans en Annora in Boxmeer, Gennep, Grave en Mill.

,,Sinds anderhalve week is het druk. Maar de laatste dagen is het extreem toegenomen’’, zegt manager Sandra Thoonen - Huberts van uitvaartcentra Goemans en Annora. ,,De meeste overledenen zijn ‘corona-verdacht’. Ze zijn niet getest, maar hadden wel de symptomen. Maar zeker weten doen we het niet.’’ 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland