Volledig scherm
Het spoor tussen Venlo en Nijmegen wordt van nieuwe beveiliging voorzien. © Ed van Alem

Veel overlast op Maaslijn aankomende weken

BOXMEER   - Van vrijdag 26 april tot en met zondag 5 mei moeten treinreizigers op de Maaslijn rekening houden met veel overlast. Er wordt een nieuw beveiligingssysteem in gebruik genomen, waardoor er op verschillende trajecten geen treinen rijden. 

Van vrijdag 26 tot en met zondag 28 april, inclusief koningsnacht en -dag, rijden er geen treinen tussen Nijmegen en Boxmeer. Op maandag 29 en dinsdag 30 april rijden er geen treinen tussen Nijmegen en Venlo. Van woensdag 1 tot en met zondag 5 mei ligt het traject tussen Boxmeer en Venlo stil.

Tevens rijden er komende zondag de hele dag geen treinen van en naar station Nijmegen. Heel station Nijmegen moet dan plat, niet alleen het spoor richting Limburg. Vervoerder Arriva zet bussen in op de trajecten waar het spoor niet gebruikt kan worden.

Wie vanuit Nijmegen richting Den Bosch reist, moet met een stopbus naar Oss. Richting Arnhem rijdt een snelbus naar het centraal station. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland