Verdachte (19) bekent doodschieten 29-jarige man in Boxmeer ‘vanwege ruzie over drugsdeal’

Video | UpdateBOXMEER - De verdachte van het liquideren van een 29-jarige man in Boxmeer heeft bekend. Dat heeft de politie donderdagavond naar buiten gebracht. Een arrestatieteam hield de 19-jarige man ’s nachts aan in zijn woning in Vortum-Mullem.

3 reacties

 • Ben

  7 maanden geleden
  Ben bang dat de politie het te druk heeft met het naleven van de Corona regels...
 • de heer J. Zomers (68)

  7 maanden geleden
  Het is de laatste tijd vaak raak in Boxmeer en omgeving - het lijkt me zinvol het politiekorps daar met 30% te verhogen en een strenger beleid te voeren. De politie weet welke figuren zich met drugs, drugsdeals en criminaliteit bezig houden. 
 • DeLachendePikolo

  7 maanden geleden
  19 jaar en dan al zo'n verrotte instelling. Mag hopen 13 jaar met verplichte TBS... Kun je niets mee in deze samenleving met zo'n figuur.. 
 1. Weren van groep jongeren uit AZC Overloon kan helemaal niet
  PREMIUM
  5

  Weren van groep jongeren uit AZC Overloon kan helemaal niet

  OVERLOON - Burgemeester Karel van Soest kan wel bij het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers eisen dat minderjarige alleenstaande asielzoekers geweerd moeten worden uit het asielzoekerscentrum in Overloon, maar dat kan helemaal niet, laat een woordvoerder van het COA weten. Van Soest wil de jongeren weg hebben omdat ze onevenredig veel overlast in de dorpen Overloon en Stevensbeek veroorzaken. Inwoners hebben al langere tijd last van onder meer diefstallen en bedreigingen.
 1. Schreeuwen, rookbommen en fakkels: Vitesse-fans zwaaien spelersbus uit
  Play

  Schreeuwen, rookbommen en fakkels: Vitesse-fans zwaaien spelersbus uit

 2. Dit is crystal meth
  Play

  Dit is crystal meth

Maasland