Hein Aldenhoven is boos maar vooral verdrietig dat een deel van zijn kunstwerk in het Gasselse bos is gestolen.
Volledig scherm
PREMIUM
Hein Aldenhoven is boos maar vooral verdrietig dat een deel van zijn kunstwerk in het Gasselse bos is gestolen. © Ed van Alem

Verdriet om ‘amputatie’ van kunstwerk vol mensfiguren in het bos: ‘Wie doet nu zoiets?’

GASSEL - Hij kan kort zijn. ,,Het is klote.” Vijf maanden was kunstenaar Hein Aldenhoven (70) uit Haps in de bossen bij Gassel bezig met een project, en nu blijkt het te zijn vernield. 

10 reacties

 • karin minten

  1 maand geleden
  Niet te snappen, wat bezielt mensen toch...en het is altijd "ja die heeft een rugzakje"Of het dan geoorloofd is om alles kapot te maken of mensen te bedreigen. Bah, blijf met je vingers van andermans spullen af.
 • Ant Meulensteen

  1 maand geleden
  @G.B.A.W. Keijzers. Het is een belachelijke opmerking, let op uw Nederlandse taal gebruik 😀
 • Willem van de Rijdt

  1 maand geleden
  Er lopen meer eikels rond dan er aan bomen hangen!
 • G.B.A.W. Keijzers

  1 maand geleden
  @Tom Hond, wat een belachelijk opmerking. Trouwens, het is 'dat' kunstwerk (moet ook aan elkaar) en jouw 'beland' moet toch echt zijn 'belandt', dus met een 't' erbij. Omdat je zelfs het Nederlands niet beheerst, zal jouw visie op kunst waarschijnlijk ook op een laag pitje (vuurtje) branden en mogen jouw tranen ooit een brandje blussen!
 • Tom Hond

  1 maand geleden
  Als het winter wordt en er is geen brandhout meer te vinden om de kachel te verwarmen moet je kijken hoe snel die kunst werk in de brandkachel beland,wat een gehuil om niks.