Volledig scherm
PREMIUM
Voor de 83-jarige Mia Jeurissen (rechts) was gisteren dé grote verhuisdag. © Ed van Alem

Verhuizing van Huize Loôn: een grote dag voor de 83-jarige Mia

fotoreportageOVERLOON - Van het oude bejaardenhuis naar gloednieuwe zorgappartementen in de Hof van Loon. De bewoners van Huize Loôn maakten gisteren een hectische dag mee tijdens hun verhuizing. Beleef deze dag mee door de ogen van Mia Jeurissen (83).

Volledig scherm
Alles ingepakt. Klaar voor de grote verhuizing. Mia Jeurissen (83) rust even uit voor ze om 08.00 uur naar gemeenschapshuis De Pit gaat waar het ontbijt wacht. ,,Ik heb wel niet zo goed geslapen vannacht.’’ © Ed van Alem
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Pronkzitting De Geitenbok Boxmeer: feest in de zaal, rust achter schermen
    PREMIUM
    VIDEO

    Pronkzit­ting De Geitenbok Boxmeer: feest in de zaal, rust achter schermen

    BOXMEER - Een pronkzitting betekent een zaal feestgedruis. Maar achter het podium bij De Geitenbok heerst de kalmte. Juist omdat het gesmeerd loopt. Achter de coulissen van de pronkzitting van carnavalsvereniging De Geitenbok in Boxmeer, heerst zaterdagavond een bijna serene rust. In de zaal van Hotel Restaurant Riche waar artiesten en medewerkers zich voorbereiden op de acts van die avond, wordt er nog even gerekt en gestrekt, wat gedronken en geschminkt.

Maasland