Volledig scherm
De eerste huurder krijgt de sleutel. © Wonen Vierlingsbeek

Vierlingsbeek heeft er twee appartementen bij

VIERLINGSBEEK - Omdat het al jaren leegstaande pand aan de Spoorstraat in Vierlingsbeek is verbouwd, heeft het dorp er nu twee appartementen bij. Woningcorporatie Wonen Vierlingsbeek heeft de woningen opgeleverd.

Voor de woningen was veel belangstelling.  Wonen Vierlingsbeek kocht het leegstaande panden Spoorstraat en 27 en 27a eind 2016. De woningcorporatie nam de ruimte van nummer 27 zelf als kantoor in gebruik en verbouwde het aangrenzende deel. 

Het oorspronkelijke idee was er drie levensloopbestendige woningen van te maken, maar dat bleek bouw- en kostentechnisch niet haalbaar.

WocoAPP 

De woningcorporatie heeft het moment van de sleuteluitreiking aangegrepen om ook de WocoAPP te lanceren, een app waarmee huurders heel eenvoudig een reparatieverzoek of bericht naar Wonen Vierlingsbeek kunnen sturen. 

Naast het project aan de Spoorstraat 27a realiseert Wonen Vierlingsbeek op dit moment ook een nieuwbouwproject aan de Horstenweg in Holthees, waar eind van dit jaar zes sociale huurwoningen zullen worden opgeleverd.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland