Faraz Baladi bij de taxi voor zijn school in Nijmegen waar hij examen doet. Vanwege de overplaatsing van azc Overloon naar Hoofddorp wordt hij met de taxi naar school vervoerd.
Volledig scherm
PREMIUM
Faraz Baladi bij de taxi voor zijn school in Nijmegen waar hij examen doet. Vanwege de overplaatsing van azc Overloon naar Hoofddorp wordt hij met de taxi naar school vervoerd. © Gerard Verschooten

Vluchteling Faraz werd tijdens zijn examens naar een hotel bij Schiphol overgeplaatst, nu betaalt zijn school een taxi

NIJMEGEN/OVERLOON - Faraz Baladi zat middenin zijn mavo-examens toen hij van het asielzoekerscentrum in Overloon werd overgeplaatst naar een hotel in Hoofddorp. Nu betaalt zijn school een taxi, zodat hij toch zijn diploma kan halen.

6 reacties

 • R Barlaeus

  3 weken geleden
  Betaald de school zijn taxi? De school heeft zelf geen geld. De school ontvangt een budget om onderwijs te geven. Wanneer de school andere uitgaven heeft zoals deze taxi dan gaat het ten koste van iets anders. Of is er door de school specifiek voor dit doel een inzameling gehouden?
 • loeske hansen

  4 weken geleden
  prima, die jongen kan er niks aan doen dat hij midden in zijn exames wordt overgeplaatst toch. Hij is zo goed als klaar met zijn opleiding en zo heeft hij waarde voor ons land en dus voor ons. Niet als we hem nu daar maar zouden laten zitten zonder diploma.
 • Karel De Groot

  4 weken geleden
  @Hennie Heijnen Lijkt me uitstekend gebruik van ons belastinggeld. We hebben alle verpleegkundigen nodig. Ook in de toekomst.
 • jeroen van zwieten-aerendonck

  4 weken geleden
  Dan hoop ik dat hij binnenkort de vlag en boekentas buiten kan hangen.succes.
 • Wim Baardse

  4 weken geleden
  Dienstvoorschriften. Tja, dat is iets anders dan helder blijven denken.