Thinkstock
Volledig scherm
PREMIUM
© Thinkstock

Vriendengroep zorgt zelf wel voor pendelbussen tussen Boxmeer en Nijmegen

BOXMEER - Geen treinen tijdens Koningsdag van en naar Nijmegen, slechts een enkele bus die wordt ingezet. Het was voor een vriendengroep uit Boxmeer reden om komende zaterdag zelf de busdienst BONI op te zetten.

13 reacties

 • Mike Mil

  3 jaar geleden
  Je hebt blijkbaar nooit in vervangend vervoer gezeten op dit soort dagen?En dat regelen van Arriva kennen we ondertussen. Flut vervoerder. Tijd dat de NS weer terugkeert. 
 • Theo

  3 jaar geleden
  @ Daan en Harry:  Zo moeilijk is het niet, jongens. Arriva heeft al weken geleden hun vervangende busdienstregeling bekend gemaakt. Van ’s ochtends vroeg tot na middernacht rijden er per richting minstens 2 bussen per uur. Tussen Nijmegen en Boxmeer rijden ook snelbussen van Arriva. De kosten die daarvoor worden gemaakt zijn toch wel duidelijk. 
 • Hank Chinaski

  3 jaar geleden
  Ze zullen ook eens een keer een feestje moeten missen.
 • Joris

  3 jaar geleden
  Daarom, ik vind de reactie van de vriendengroep een beetje voorbarig. Een beetje van: Arriva zal het wel weer verprutsen dus dan moeten we het zelf maar doen. Maar goed, ze voegen wel daad bij het woord. Dat doet ook lang niet iedereen.
 • Theo

  3 jaar geleden
  De busdienstregeling staat al een poos op de website van Arriva. Ze rijden van 's morgens vroeg tot net na middernacht, diverse keren per uur.