Volledig scherm
Hulpdiensten ter plaatse. © SK-Media

Vrouw (86) overleden bij ongeval Rijkevoort

RIJKEVOORT - Een 86-jarige vrouw uit Oploo is zaterdagmiddag overleden bij een botsing tussen twee personenauto's in Rijkevoort. De bestuurster van de andere auto, een 36-jarige vrouw uit Ledeacker, raakte lichtgewond bij het ongeval. 

De Oploose reed over de Papervoortsedijk en gaf op de kruising met de St. Anthonisweg geen voorrang aan de vrouw uit Ledeacker, waarop een botsing volgde. Hierbij raakte de oudere vrouw bekneld in haar voertuig. Ze werd door de brandweer bevrijd, maar overleed ter plekke aan haar verwondingen. De familie van de vrouw is inmiddels ingelicht.

Het andere slachtoffer, de 36-jarige vrouw, is voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Voor haar is Slachtofferhulp ingeschakeld.

Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd. In verband met het onderzoek is de St. Anthonisweg zaterdag enige tijd afgesloten geweest.

  1. Opgepakte YouTuber Ties laat van zich horen: ‘Ineens was mijn pasfoto op de Amerikaanse tv’

    Opgepakte YouTuber Ties laat van zich horen: ‘Ineens was mijn pasfoto op de Amerikaan­se tv’

    YouTuber Ties Granzier (20), die afgelopen dinsdag in Amerika werd opgepakt omdat hij het militaire terrein Area 51 op wilde, is compleet overrompeld door zijn arrestatie. Dat vertelt hij zuchtend in een nieuwe video op zijn YouTube-kanaal. Ondanks alles heeft hij vertrouwen in een goede afloop. ‘Het is niet te beschrijven wat er gebeurd is. Ik kan het niet in woorden omschrijven.’

Maasland