Vrouw aangehouden voor uitschelden agenten, man staat dronken bij auto tegen paal

VORTUM-MULLEM - Een vrouw is in de nacht van vrijdag op zaterdag aangehouden voor het uitschelden van politie-agenten die haar om haar identiteitsbewijs vroegen. Ze stond bij een auto die op de Langstraat in Vortum-Mullem tegen een paal was gereden en vluchtte toen de politie arriveerde.

De politie kon haar echter vrij snel vinden, waarna de scheldpartij begon.

Bij de auto met Pools kenteken stond ook een man die volgens de politie iets te veel gedronken had. Hij had weliswaar de autosleutels in zijn zak, maar omdat de politie niet kan bewijzen dat een van de twee de auto heeft bestuurd en het ongeval heeft veroorzaakt, is er tegen hem alleen proces-verbaal opgemaakt voor openbaar dronkenschap.

Volledig scherm
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Opgepakte YouTuber Ties laat van zich horen: ‘Ineens was mijn pasfoto op de Amerikaanse tv’

    Opgepakte YouTuber Ties laat van zich horen: ‘Ineens was mijn pasfoto op de Amerikaan­se tv’

    YouTuber Ties Granzier (20), die afgelopen dinsdag in Amerika werd opgepakt omdat hij het militaire terrein Area 51 op wilde, is compleet overrompeld door zijn arrestatie. Dat vertelt hij zuchtend in een nieuwe video op zijn YouTube-kanaal. Ondanks alles heeft hij vertrouwen in een goede afloop. ‘Het is niet te beschrijven wat er gebeurd is. Ik kan het niet in woorden omschrijven.’

Maasland