Volledig scherm
Buschauffeur, foto ter illustratie. © Shutterstock

Vrouw gezocht die einde maakte aan mishandeling buschauffeur in Boxmeer

BOXMEER - Een vrouw heeft afgelopen dinsdag de dader weggeduwd, die een buschauffeur mishandelde bij het busstation aan de Stationsweg in Boxmeer. De chauffeur stond volgens de politie te wachten bij het busstation in Boxmeer en werd op agressieve wijze aangesproken door een man. Dit omdat de buschauffeur de motor van de bus liet draaien en deze niet uit zette.

De vrouw zat op het moment van de mishandeling in de bus. Zij duwde de man van de chauffeur weg. De chauffeur raakte lichtgewond door de mishandeling. Wel kon hij zijn route nog gewoon afmaken. De verdachte is nog niet aangehouden. 

De politie is op zoek naar de getuige die te hulp schoot. Het gaat om een vrouw met een donkere huidskleur die een blauwe hoofddoek droeg. Ook andere getuigen van de mishandeling worden opgeroepen zich te melden.

}xml:space="preserve">
Download De Gelderlander nieuwsapp!Klik hier voor iOS of hier voor Android!
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland