Volledig scherm
PREMIUM
Jos van Katwijk, bij een gokkast die hij zelf erg mooi vindt. © Ed van Alem

Wie is toch die gezellige handelaar achter Martien Meiland?

OVERLOON - Wie was toch die lachende Brabander in het eerste seizoen van Martien Meilands Cash or Trash (SBS6)? Het was Jos met Stijl uit Overloon, die nu ook doorbreekt in eigen dorp.

Volledig scherm
Cash or Trash. Met als tweede van rechts: Jos van Katwijk, a.k.a. Jos met Stijl. © Wessel de Groot

Er is iets wonderlijks aan de hand met de reputatie van Jos van Katwijk uit Overloon, die trouwens beter bekend is onder zijn artiestennaam: Jos met Stijl.

Ga maar na.

Geboren en opgegroeid in Sint Anthonis, sportcafé en restaurant gehad in Venray, en nu alweer jaren een winkel in Overloon: Jos met Stijl. Maar hij kan dus lezingen houden voor zalen vol KBO-vrouwen, hij kan over de Overloonseweg zoeven in zijn smurfblauwe kever, maar de klanten? Die komen uit Amsterdam of Rotterdam of Utrecht. Allemaal. ,,Nou ja, bijna allemaal.’’

Dat was al zo vóór hij jurylid werd in Cash or Trash, de tv-show (SBS6) met presentator Martien Meiland waarin Nederlanders proberen spullen te verkopen aan een panel handelaren. Het is een soort kruising tussen Tussen Kunst en Kitsch en Dragons’ Den. Woensdag was de laatste aflevering, maar vrijdag werd bekend dat er een tweede seizoen komt.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland