Woonwagenbewoners willen in 2020 weer aandacht voor hun positie.
Volledig scherm
PREMIUM
Woonwagenbewoners willen in 2020 weer aandacht voor hun positie. © Ed van Alem

Woonwagens zijn weer terug op veldje in Boxmeer: ‘We passen niet in een gewone straat’

BOXMEER - Belofte maakt schuld, zeggen ze. Maar er is in twee jaar tijd niets gebeurd. Daarom zijn de woonwagens terug op het veldje aan de Zwartkop in Boxmeer.

14 reacties

 • Ludo

  2 maanden geleden
  Haar tuin toch?
 • tinus aardsen

  2 maanden geleden
  in Nijmegen willen ze jullie wel, daar is nog plaats genoeg voor woonwagenbewoners!
 • Ook

  2 maanden geleden
  Ik ben bepaald niet onder de indruk of blij met die eigen hechte cultuur als ik denk aan hoe vaak politie en justitie kampen moeten binnenvallen om daar behalve boeven ook wapens, geld, auto's en drugs in beslag te nemen.Er is dus best wel het een en ander te noemen om deze mensen juist niet die vrijheid te geven die zo vaak leidt tot allerlei problemen voor anderen!En nee, het gaat hier niet om de uiterst sympathieke Frans BAUER.
 • Ook

  2 maanden geleden
  Ik lees dat deze "betogers" allemaal ergens wonen, alleen niet in de door hen gewenste plaats en niet in een door hen gewenste vorm.Dit zijn dus geen mensen die dakloos zijn, doch mensen die willen wonen in een setting waarmee onze samenleving best wel problemen kent zoals grootschalige criminaliteit bijvoorbeeld.Daarom vind ik het belang van deze mensen niet bijster groot en vind ik dat deze mensen zich maar moeten aanpassen aan de meerderheid.
 • Sonne Bon

  2 maanden geleden
  2 jaar geleden was toch afgesproken dat je bij die enige wethouder die het een goed plan vond ( meer woonwagens ) in zijn achter tuin mocht wonen. ..
 1. Tienduizenden restaurants in Italië open ondanks verbod
  Play

  Tienduizen­den restau­rants in Italië open ondanks verbod

 2. Gommers: Je kunt een derde golf verwachten
  Play

  Gommers: Je kunt een derde golf verwachten

Maasland