Het shoplicht in Boxmeer: bij groen mag je zo de winkel in.
Volledig scherm
PREMIUM
Het shoplicht in Boxmeer: bij groen mag je zo de winkel in. © Ed van Alem

Zomaar even de winkel in? In Boxmeer kan het (maar niet verder vertellen)

BOXMEER - Zomaar even winkelen, zonder afspraak? In Boxmeer kan het. Verschillende winkeliers in het centrum werken met het systeem van het ‘shoplicht': groen is kom maar binnen, rood is even wachten. Dat doen ze sinds een week, maar het is niet de bedoeling dat het te bekend wordt, zeggen ze. ,,Dit weet niemand.’’

2 reacties

 • Tom Hond

  2 weken geleden
  Prima systeem of er tig mensen in de winkel mogen na een afspraak of tig mensen moeten wachten op groen licht doe dan maar het laatste,of misschien kan mattie even uitleggen waarom de manier van werken beter is dan de ander.
 • Mattie Veld

  2 weken geleden
  Hier moet gewoon gehandhaafd worden, dat er geen reclame wordt gemaakt wil nog niet zeggen dat het mag. Straks gaan de terrassen open en zitten we zo weer in de 4e golf.
 1. Boxmerenaar (34) misbruikte oppas (15): ‘Grove inbreuk op haar lichamelijke integriteit’
  PREMIUM

  Boxmeren­aar (34) misbruikte oppas (15): ‘Grove inbreuk op haar lichamelij­ke integri­teit’

  DEN BOSCH/BOXMEER - Een 34-jarige Boxmerenaar heeft de minderjarige oppas van zijn kinderen in december 2018 ‘enkele malen seksueel misbruikt’. Dat vindt de Bossche rechtbank bewezen. Die legde de man voor ontucht met het toen 15-jarige meisje een celstraf op van twaalf maanden, waarvan de helft voorwaardelijk. ,,In plaats van het slachtoffer bescherming te bieden in zijn woning heeft de verdachte op grove wijze inbreuk gemaakt op haar lichamelijke integriteit”, oordelen de rechters.
 1. Ziekenhuizen willen geen testivals: 'Gooi dan de terrassen open'
  Play

  Ziekenhui­zen willen geen testivals: 'Gooi dan de terrassen open'

 2. Auto belandt onderaan de dijk: waar is de bestuurder?
  Play

  Auto belandt onderaan de dijk: waar is de bestuurder?

Maasland