Volledig scherm
Drie keer in de prijzen met haar Zwemschool Joke. © ZBB

Zwemschool Joke in Holthees drie keer in de prijzen

HOLTHEES -  Ze won al eens eerder prijzen. Joke Janssen met haar Zwemschool Joke in Holthees. Maar in een keer beste zwemschool, meest klantvriendelijke accommodatie en het beste zwemlesteam van het jaar. Drie keer goud. Dat had Joke Janssen nog niet eerder meegemaakt. 

Janssen kwam vandaag (dinsdag) bij de uitreiking van de ZwemBadBranche Awards bijna handen tekort om alle prijzen en oorkonden te kunnen dragen. Volop lof was er voor haar zwemschool en de aanpak die Janssen grotendeels zelf ontwikkelde. 

Gouden Zeepaardjes

De prijzen - Gouden Zeepaardjes - werden uitgereikt aan het einde van de ZwemBadBranche Dag in Utrecht waar meer dan 1.000 bezoekers op af kwamen. Joke Janssen viel in drie categorieën in de prijzen. 

Joke Janssen is trots: ,,Geweldig! De kers op de taart na de bouw van de nieuwe accommodatie. Een mooi stukje waardering na alle stappen die zijn gemaakt na de start van de zwemschool in oktober 2014.''

Zwemschool Joke beschikt over een eigen instructiebad dat Janssen bij haar woning in Holthees bouwde. Daar krijgen kinderen en volwassenen sinds afgelopen voorjaar les. Janssen is behalve zweminstructrice ook fysiotherapeut. Het bad gebruikt ze ook voor revalidatie-training. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland