Een feestende massa tijdens een eerdere editie van 538 Koningsdag in Breda.
Volledig scherm
PREMIUM
Een feestende massa tijdens een eerdere editie van 538 Koningsdag in Breda. © ANP Kippa

Chirurg overweldigd door steun voor petitie tegen 538 Oranjedag: ‘Ik hoop dat duidelijke signaal wordt opgepikt’

Ruim 200.000 sympathisanten hebben de petitie ondertekend die chirurg Rogier Crolla zaterdag startte om ervoor te zorgen dat 538 Oranjedag zaterdag 24 april in Breda niet doorgaat. Door de enorme belangstelling ligt petities.nl er regelmatig uit. De site is overbelast. De organisatie betreurt de ophef, maar heeft wel begrip: ,,We snappen uiteraard onder welke hoge druk de zorg op dit moment staat”, meldt een woordvoerder van Talpa. 

8 reacties

 • KERKHOFF

  1 jaar geleden
  Gaat als het mis gaat 538 ook de kosten vergoeden? Mag de foto van de longen Van de man die de injectie weigerde niet bold8ende zijn om eens over de actie nogmaals na te denken.?
 • Geert Loermans

  1 jaar geleden
  Afgelasten die onzin.
 • Cor Hafner

  1 jaar geleden
  Weer het bewijs dat er maar mensen met hersens in het land zitten dan in de Haagse politiek.
 • Heidi Theunissen

  1 jaar geleden
  Is het misschien een idee eens een gedegen onderzoek te starten naar de hele handel en wandel van deze totaal onzinnige , overbodige , geldverslindende fieldlab experimenten? Hoe zit het financieel in elkaar, hoeveel geld is er mee gemoeit? Wie beslist over dat geld, wie controleert de uitgaven , is er eigenlijk wel controle ? Kom op Gelderlander !
 • A B

  1 jaar geleden
  Minimaal 1 miljoen landgenoten denken er toch echt anders over. Dat waren in ieder geval de aantallen die een kaartje wilde bemachtigen voor dit evenement. Aantallen zegt dus niks......