‘De hype rond Roy Donders is ook wel over’

TILBURG - Mick Jagger die op het Pinkpoppodium aan gitarist Ron Wood vraagt: 'Wie is je kapper? Roy Donders?' Kun je als jonge vent uit Tilburg hoger raken in de roem?

Ruim vier jaar na dat memorabele moment weet de 'Stylist van het Zuiden' het antwoord wel. Maar we horen het niet. 

De deur van zijn huis in volkswijk Broekhoven III gaat wel open, en de handdruk is warm. Maar Roy - gekleed in de kleur van zijn Mercedes om de hoek, zwart - is resoluut. ,,Ik zeg niets.’’

Hij is net terug van de Bredase rechtbank, die Donders Shop BV failliet verklaarde. Vijftien maanden na de opening is de luxe winkel Rojami's in de Tilburgse binnenstad dicht. De man die als tv-personality Nederland vertrouwd maakte met pailletten, huispakken en harde krullen had het faillissement zelf aangevraagd. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Wanhoopsbrief vanuit Thaise cel aan minister: ‘Haal mij en mijn vrouw uit deze nachtmerrie’

    Wanhoops­brief vanuit Thaise cel aan minister: ‘Haal mij en mijn vrouw uit deze nachtmer­rie’

    TILBURG - Coffeeshophouder Johan van Laarhoven, die al sinds 2014 vastzit in een Thaise gevangenis, smeekt minister Ferd Grapperhaus om hem en zijn vrouw zo snel mogelijk terug naar Nederland te halen. Dat doet hij in een brief die hij ‘vanaf de betonnen vloer’ van zijn Thaise gevangeniscel heeft geschreven. ,,We slapen hier zonder bed of matras en we doen noodgedwongen in de cel onze behoefte.”