Winkelende mensen in het centrum van Den Bosch tijdens een drukke koopzondag. De stad en streek blijven verder groeien.
Volledig scherm
PREMIUM
Winkelende mensen in het centrum van Den Bosch tijdens een drukke koopzondag. De stad en streek blijven verder groeien. © Rob Engelaar

Den Bosch en Bommelerwaard groeien in 2022 flink door

DEN BOSCH - Het aantal inwoners in Den Bosch, Vught, Zaltbommel en Maasdriel groeide ook in 2022 lekker door. Dat heeft weinig te maken met een babyboom, maar vooral met de komst van vluchtelingen uit Oekraïne.

 1. Alle kinderen en jongeren in Den Bosch West kunnen en mogen hun talenten tijdens ‘TOP-tijd’ gratis ontdekken

  Alle kinderen en jongeren in Den Bosch West kunnen en mogen hun talenten tijdens ‘TOP-tijd’ gratis ontdekken

  DEN BOSCH - Alsof het een moderne ‘Rattenvanger van Hamelen’ is volgen tientallen kids YouTuber Rarko overal waar hij gaat. De video-blogger was woensdagmiddag bij sportvereniging CHC te gast bij de start van het project TOP-Tijd in Den Bosch West. De drie letters in TOP staan voor Talent, Ontdekken & Plezier. ,,Ik ben ook een creator, leer steeds bij, word elke dag iets beter. Focus je op jezelf, laat je niet gek maken”, geeft Rarko zijn jonge fans mee.
  's-Hertogenbosch
 2. Vier verdachten aangehouden voor tientallen woninginbraken en Toyota-diefstallen

  Vier verdachten aangehou­den voor tientallen woningin­bra­ken en Toyo­ta-diefstal­len

  BREDA/ULVENHOUT/BERGEN OP ZOOM - De politie heeft eerder deze maand vier verdachten aangehouden voor tientallen woninginbraken en Toyota-diefstallen. Het viertal zou betrokken zijn bij 35 misdrijven in meer dan tien plaatsen, vooral in West-Brabant en Zeeland. Het is goed mogelijk dat de inbrekersgroep nog groter is: de politie sluit meer aanhoudingen dan ook niet uit.
  Gilze, Oss, Roosendaal, Breda, Bavel, Bergen op Zoom, Dorst, Halsteren, Waalwijk, Oosterhout, Ulvenhout, Etten-Leur