Op de Ginnekenmarkt in Breda zijn de eerste drankjes geserveerd.
Volledig scherm
PREMIUM
Op de Ginnekenmarkt in Breda zijn de eerste drankjes geserveerd. © MaRicMedia

Eerste drankjes zijn geserveerd en terras in Breda na half uur open ontruimd tijdens horeca-acties

Duizenden horecazaken in het land protesteren dinsdag tegen de coronamaatregelen door de terrassen open te gooien. De tafels zijn geboend en stoelen gaan van de stapels. De eerste drankjes worden geserveerd en na een half uur is het eerste terras in Breda al ontruimd. Volg hier wat er op de terrassen van Brabantse restaurants en cafés gebeurt. 

7 reacties

 • Pieter Zeeuw

  2 maanden geleden
  Nog een maand of twee blijven handhaven, een nieuw kabinet met ca 10 partijen en dan kan de burgeroorlog van start gaan.
 • Mies Gooyer

  2 maanden geleden
  Meer dan 70% wil de terrassen open, die hebben hieronder niet gereageerd. Helaas was ik te druk en was er ook geen terras open, van 1 drugshol hoop ik sowieso dat hij überhaupt nooit meer open gaat, maar anders was ik zeker gegaan.
 • robert jan bruin

  2 maanden geleden
  Ik vraag mij af, als iedereen zich nu netjes en fatsoenlijk aan alle regels zou hebben gehouden, hoever zouden we nu dan zijn? Eigen schuld dikke bult?
 • mathijs roodbeen

  2 maanden geleden
  wat een bange mensen lopen er rond .
 • Paul Bekker

  2 maanden geleden
  Hebben we ons 1 jaar aan zware maatregelen moeten houden, en de Horeca beslist dan op eigen houtje dat ze wel weer open kunnen. Ik wil ook graag weer een terrasje kunnen pakken en ik snap de ellende voor de eigenaren zeer goed. Maar stel dat door zomaar open te gaan er weer een forse uitbraak komt, dan is het afgelopen jaar ook voor Jan L.. geweest. Nog even volhouden en steunpakket sneller en ruimer toekennen.
 1. Buurt geschokt door ontdekking Veghels miljoenen-drugslab: ‘Wie weet wat het ontploffingsgevaar is’
  PREMIUM

  Buurt geschokt door ontdekking Veghels miljoenen-drugslab: ‘Wie weet wat het ontplof­fings­ge­vaar is’

  VEGHEL - Het drugslab dat in Veghel werd aangetroffen draaide een miljoenenproductie, sinds het twee maanden geleden van eigenaar wisselde. Totdat buurtbewoners maandagavond de politie alarmeerden. ,,Het is een schande dat zoiets midden in het dorp gebeurt. Die lucht slaat op je longen, en wie weet wat het ontploffingsgevaar is. En we delen niet een mee in de winst.”
 1. Brand legt Nijmeegse schuur in de as
  Play

  Brand legt Nijmeegse schuur in de as

 2. Honderden bewijzen overleden kroegbaas een laatste eer
  Play

  Honderden bewijzen overleden kroegbaas een laatste eer