Fans van PSV én Willem II applaudisseren voor overleden student Daniël

In minuut twintig tijdens PSV - Willem II hebben supporters van beide teams een minuut lang geapplaudisseerd als eerbetoon aan Daniël van Bokhoven. De in Tilburg studerende Eindhovenaar overleed donderdag volledig onverwacht aan de gevolgen van de meningokokkenziekte.

Van Bokhoven wilde dolgraag sportjournalist worden én was fan van PSV. Op sociale media riepen zijn vrienden op in de twintigste minuut, de leeftijd van Daniël, op te staan en te applaudisseren tijdens PSV - Willem II. 

Aan die oproep werd massaal gehoor gegeven in het stadion. Ook hing er achter een van de doelen een spandoek met de tekst 'Daniël, rust zacht'. Op het scherm in het stadion verscheen de tekst 'Goede reis Daniël, je vrienden'. 

Nieuw Woensel

Bij zijn amateurclub Nieuw Woensel werd een minuut stilte in acht genomen voor aanvang van ieder thuisduel. Van Bokhoven speelde er in het vierde elftal. 

Volledig scherm
Het spandoek voor Daniël van Bokhoven
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Rachelle laat Harrold Steffi snel vergeten en Keldonk ziet dat het goed is
    PREMIUM

    Rachelle laat Harrold Steffi snel vergeten en Keldonk ziet dat het goed is

    KELDONK - Het galmt maandagochtend door het klaslokaal van groep 7/8 van de Keldonkse Antoniusschool: 'Juf, onzen Harrold ligt eruit'. Een mooi voorbeeld van hoe Boer Zoekt Vrouw in de regio al weken behoorlijk wat gespreksstof opleverde. Dus zeker ook toen zondagavond tijdens de uitzending Keldonkse Harrold huis en erf van boerin Steffi in Boekel moest verlaten. Maar een dag later bekendmaakte een nieuwe liefde te hebben.