Volledig scherm
Dodelijk ongeluk in Uden © Marco van den Broek Marcofotografie

Fietser overlijdt na aanrijding met vuilniswagen in Uden

UDEN - Een fietser is dinsdagmiddag in Uden om het leven gekomen na een aanrijding met een vuilniswagen. Dat gebeurde rond twee uur op de rotonde ter hoogte van de Liessentstraat. Het gaat om een 84-jarige man uit Uden.

De hulpdiensten kwamen na de botsing met spoed ter plekke, waaronder meerdere ambulances en de brandweer. Ook landde een traumahelikopter in de nabije omgeving.

Reanimatie

Ambulancebroeders begonnen het slachtoffer bij aankomst meteen te reanimeren. Dat mocht niet meer baten: hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

Hoe de botsing heeft kunnen gebeuren, moet politieonderzoek uitwijzen. Een deel van de Liessentstraat is daarvoor tijdelijk afgezet.

}xml:space="preserve">
Download De Gelderlander nieuwsapp!Klik hier voor iOS of hier voor Android!
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Ernstig ongeluk met 'streamers': Osse vrouw (24) heeft 'van alles gebroken', maar is buiten levensgevaar

    Ernstig ongeluk met 'streamers': Osse vrouw (24) heeft 'van alles gebroken', maar is buiten levensge­vaar

    OSS/ROSMALEN - De 24-jarige vrouw uit Oss die zaterdagavond zwaargewond raakte bij het zware ongeluk op de A59 bij Rosmalen, is buiten levensgevaar. Dat meldt de familie aan het Brabants Dagblad. De auto waarin ze zat raakte van de weg, reed door een droge sloot en kwam op de parallelweg tot stilstand. Een 21-jarige vrouw uit Gemert die ook in de auto zat, overleefde het ongeluk niet.