Schoten in de bossen van Best zorgen voor groot alarm bij de  politie die in vol ornaat uitrukte. De arrestant zegt niet geschoten te hebben maar worstelt wel met een drankprobleem.
Volledig scherm
PREMIUM
Schoten in de bossen van Best zorgen voor groot alarm bij de politie die in vol ornaat uitrukte. De arrestant zegt niet geschoten te hebben maar worstelt wel met een drankprobleem. © Fotopersburo Bert Jansen / Sem van Rijssel

In de bossen tussen deze Brabantse dorpen gebeuren vréselijke dingen, zegt de man die er woont: toch heeft hij niet geschoten

DEN BOSCH - Die decembernacht staat de Bestenaar nog levendig bij: het was de engste uit zijn leven, hij dacht het loodje te leggen. Maar toch, nee, hij heeft die volgende ochtend niet geschoten op iemand die bij zijn huis liep, zo riep hij maandag uit in zijn strafbankje.

  1. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
    Mijn bevalling

    Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

    Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.