Berry van Oudheusden (rechts) is verantwoordelijk voor de inrichting van het pand. Geheel links Karin van Leengoed, in het midden Suus van den Broek.
Volledig scherm
PREMIUM
Berry van Oudheusden (rechts) is verantwoordelijk voor de inrichting van het pand. Geheel links Karin van Leengoed, in het midden Suus van den Broek. © Ron Magielse/Pix4Profs

In dit huis is alles ingericht in de stijl van de jaren zestig: ‘Mensen kunnen hier herinneringen ophalen’

TILBURG - Wie de drempel van het ‘huis van de jaren zestig’ in De Reit overstapt, waant zich al snel in de sfeer van dat decennium. Het pand dient deze maand als locatie om herinneringen over de wijk op te halen. Het hele interieur staat ook te koop.

 1. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
  PREMIUM
  Met video's
  2

  Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

  Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.