Het team van Yomema uit Waalwijk, dat een belangrijke rol speelt bij het regelen van allerlei praktische zaken rond de opleiding die afgestudeerde Indonesische zorgstudenten gaan volgen bij Avans+. Vlnr. Stef van Bladel, Michel van den Hoven, Frank van Delft en Bas Speekenbrink, in de lesruimte die bij Yomema zelf wordt ingericht.
Volledig scherm
PREMIUM
Het team van Yomema uit Waalwijk, dat een belangrijke rol speelt bij het regelen van allerlei praktische zaken rond de opleiding die afgestudeerde Indonesische zorgstudenten gaan volgen bij Avans+. Vlnr. Stef van Bladel, Michel van den Hoven, Frank van Delft en Bas Speekenbrink, in de lesruimte die bij Yomema zelf wordt ingericht. © Merijn Geurts

Indonesische handen aan het bed, een slimme oplossing voor personeelstekort in de zorg

WAALWIJK - Hier in Nederland is een schreeuwend tekort aan zorgpersoneel, elders in de wereld is juist een overschot aan afgestudeerde zorgstudenten, op zoek naar werk. Eén plus één is twee, dachten ze bij Yomema in Waalwijk. De eerste groep van 64 studenten uit Indonesië staat klaar om bij drie zorgaanbieders in Nederland aan de slag te gaan. Hogeschool Avans+ speelt grote rol. 

  1. McDonald’s-filiaal stopt na ophef met ‘vaccinatie-korting’, niet iedereen snapt grap
    PREMIUM

    McDonald’s-filiaal stopt na ophef met ‘vaccinatie-kor­ting’, niet iedereen snapt grap

    BERGEN OP ZOOM - Geen hamburger voor een prikkie, maar een hamburger ná een prikkie. Onder dat motto hield de McDonald’s in Bergen op Zoom dit weekend een opmerkelijke actie. Wie zich net had laten vaccineren zou 50 procent korting krijgen op een burger. De reacties op de stunt laten zich raden, al lijkt niet iedereen de knipoog te begrijpen. Maandag is de actie per direct stopgezet.