De anderhalf uur durende monoloog die Jack Wouterse opvoert tijdens de voorstelling ‘Keefman’ is volgens hem ‘hogeschoolacteren’.
Volledig scherm
PREMIUM
De anderhalf uur durende monoloog die Jack Wouterse opvoert tijdens de voorstelling ‘Keefman’ is volgens hem ‘hogeschoolacteren’. © Anne Harbers

Jack Wouterse wil nog één keer ‘de ballen uit z’n broek’ spelen: ‘Geen lolbroek uithangen!’

DEN BOSCH - Steracteur Jack Wouterse (65) werkt langzaamaan naar het einde van zijn carrière toe. Het indringende ‘Keefman’ wil hij heel graag nog één keer opvoeren, onder meer nog in Den Bosch. ,,Ik herken het wel: het geobsedeerde, niet kunnen stoppen met bepaalde gedachten.”

 1. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
  PREMIUM
  Met video's
  1

  Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

  Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.