Volledig scherm
Ernstig ongeluk in Wernhout © MaRicMedia / Tom van der Put

Motorrijder en passagier overleden bij ernstige botsing met vrachtwagen in Brabant

WERNHOUT - Een motorrijder en passagier zijn zaterdagavond overleden bij een ernstige botsing met een vrachtwagen in Wernhout. Twee traumahelikopters kwamen, maar hulp mocht niet meer baten. 

De hulpdiensten werden opgeroepen om de motorrijder en de passagier eerste hulp te verlenen. Ze werden gereanimeerd, maar deze hulp mocht niet meer baten. 

Vrachtwagen dwars over de weg

De vrachtwagen staat dwars over de op de Wernhoutseweg, de motor is daar vermoedelijk op in gereden. De N263 is vanaf Zundert tot de Belgische grens afgesloten en blijft volgens de politie voorlopig dicht. Verkeersregelaars worden ingezet om het verkeer om te leiden.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. 

Volledig scherm
Ernstige aanrijding in Wernhout, traumahelikopter moet komen voor twee mensen die op de motor zaten waar een vrachtwagen op botste. © MaRicMedia / Tom van der Put
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.