Volledig scherm
PREMIUM
Willemijn en haar bonnetje. © BD

Ober maakt Willemijn belachelijk op bonnetje omdat zij geen rietje wil

TILBURG/ EINDHOVEN - Uitgelachen worden omdat je een voorvechter bent van een schoon milieu. Het overkwam de 39-jarige Willemijn Peeters uit Eindhoven afgelopen dinsdag, toen zij samen met twee vriendinnen wat ging drinken in Tilburg. Een ober maakte haar op het bonnetje belachelijk omdat ze liever geen rietje bij haar drinken wilde. ,,Ik stond echt helemaal perplex."

Ergens is het wel ironisch, erkent Peeters met een voorzichtig lachje. Dat uitgerekend zij door deze weinig subtiele ober te kakken wordt gezet.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Rachelle laat Harrold Steffi snel vergeten en Keldonk ziet dat het goed is
    PREMIUM

    Rachelle laat Harrold Steffi snel vergeten en Keldonk ziet dat het goed is

    KELDONK - Het galmt maandagochtend door het klaslokaal van groep 7/8 van de Keldonkse Antoniusschool: 'Juf, onzen Harrold ligt eruit'. Een mooi voorbeeld van hoe Boer Zoekt Vrouw in de regio al weken behoorlijk wat gespreksstof opleverde. Dus zeker ook toen zondagavond tijdens de uitzending Keldonkse Harrold huis en erf van boerin Steffi in Boekel moest verlaten. Maar een dag later bekendmaakte een nieuwe liefde te hebben.