Groot onderzoek op Bospark 't Wolfsven te Mierlo waar in februari een dode vrouw werd gevonden.
Volledig scherm
PREMIUM
Groot onderzoek op Bospark 't Wolfsven te Mierlo waar in februari een dode vrouw werd gevonden. © Fotopersbureau Bert Jansen

OM: Dode vrouw in Brabants vakantiehuisje is door zwerver gewurgd met sjaal

DEN BOSCH - De vrouw die februari dood werd gevonden in een vakantiechalet in Mierlo, is volgens het openbaar ministerie met een sjaal gewurgd door een 38-jarige zwerver. Die zat nog om haar nek geknoopt. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Enexis waarschuwt: stroomnet raakt overvol door zonneparken en windmolens
    PREMIUM

    Enexis waarschuwt: stroomnet raakt overvol door zonnepar­ken en windmolens

    DEN BOSCH - Netbeheerder Enexis, actief in Zuid- en Oostelijk Nederland, vreest dat het elektriciteitsnet te vol raakt. Door het overvolle hoogspanningsnet van TenneT kan er transportschaarste optreden en kunnen beheerders van zonneparken en windmolens op bepaalde plekken niet meer aangesloten worden. Volgens Enexis Netbeheer moeten plannenmakers voor nieuwe projecten er rekening dat er voor hen niet overal ruimte meer is op het net.