Volledig scherm
Man in Roosendaal aangehouden na wegtrekken van ladder onder snoeier. © Christian Traets / MaRicMedia

Snoeier breekt pols nadat ladder opzettelijk wordt weggetrokken

ROOSENDAAL - Een 34-jarige man uit Tholen heeft donderdagmiddag zijn pols gebroken nadat een 24-jarige man uit Roosendaal zonder enige reden een ladder onder de man uit trok bij Rosada. De Tholenaar was met een kettingzaag  bezig om op ongeveer 4 meter hoogte een boom te snoeien op de Touwbaan in Roosendaal.

Voorbijgangers bij Rosada zagen het incident donderdagmiddag rond half drie gebeuren en schoten het slachtoffer te hulp. Verschillende mensen gingen achter de verdachte aan en hielden de man staande in de Burgemeester Freijterslaan in de Westrand. De man is daarna aan de inmiddels gearriveerde politie overgedragen.

Gebroken pols

De 34-jarige man uit de gemeente Tholen heeft aan de val wonder boven wonder alleen een gebroken pols overgehouden. Hij is behandeld in het ziekenhuis.

De Roosendaler verzette zich hevig tegen zijn aanhouding en probeerde de agenten te schoppen en vast te pakken. Hij is voor verhoor meegenomen naar het politiebureau.  De verdachte zit nog vast.

Volledig scherm
Man in Roosendaal aangehouden na wegtrekken van ladder onder snoeier. © Christian Traets / MaRicMedia
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Ernstig ongeluk met 'streamers': Osse vrouw (24) heeft 'van alles gebroken', maar is buiten levensgevaar

    Ernstig ongeluk met 'streamers': Osse vrouw (24) heeft 'van alles gebroken', maar is buiten levensge­vaar

    OSS/ROSMALEN - De 24-jarige vrouw uit Oss die zaterdagavond zwaargewond raakte bij het zware ongeluk op de A59 bij Rosmalen, is buiten levensgevaar. Dat meldt de familie aan het Brabants Dagblad. De auto waarin ze zat raakte van de weg, reed door een droge sloot en kwam op de parallelweg tot stilstand. Een 21-jarige vrouw uit Gemert die ook in de auto zat, overleefde het ongeluk niet.