Veerle Blok (12, midden) uit Berkel-Enschot heeft een ongeneeslijke hersentumor. In no time haalde ze met haar stichting 200.000 euro op voor hersenkankeronderzoek. Ze reikte de cheque zelf uit aan kinderoncoloog Jasper van der Lugt (L) en Lisethe Meijer (R) van het Prinses Maxima Centrum in Utrecht waar Veerle onder behandeling is.
Volledig scherm
PREMIUM
Veerle Blok (12, midden) uit Berkel-Enschot heeft een ongeneeslijke hersentumor. In no time haalde ze met haar stichting 200.000 euro op voor hersenkankeronderzoek. Ze reikte de cheque zelf uit aan kinderoncoloog Jasper van der Lugt (L) en Lisethe Meijer (R) van het Prinses Maxima Centrum in Utrecht waar Veerle onder behandeling is. © Privéfoto

Veerle (12) wordt niet meer beter, maar heeft nog één doel: geld inzamelen, het liefst heel veel (en dat lukt al aardig)

Veerle Blok (12) uit Berkel-Enschot hoorde begin dit jaar dat ze een ongeneeslijke, kwaadaardige tumor in haar hoofd heeft. In plaats van somberen, sloeg ze aan het werk om geld in te zamelen voor onderzoek naar hersenkanker.