De politie doet onderzoek
Volledig scherm
De politie doet onderzoek © Kirsten Rietbergen

Vrouw ernstig gewond bij steekpartij voor woning, verdachte voortvluchtig

ZIJTAART - Een vrouw is maandagochtend ernstig gewond geraakt bij een steekpartij in Zijtaart. De verdachte is nog voortvluchtig. Volgens buurtbewoners is het slachtoffer een 23-jarige vrouw.

De vrouw werd neergestoken voor haar woning in de Pastoor Kampstraat in Zijtaart en is naar het ziekenhuis gebracht. De verdachte is op dit moment nog voortvluchtig. ,,We gaan uit van een ruzie in de relationele sfeer”, laat de politie weten.

Over de toestand van de vrouw is verder weinig bekend, vertelde de zus van het slachtoffer die door de politie is verhoord. De zus zou op het moment van de steekpartij thuis zijn geweest.

23-jarige vrouw

Volgens buurtbewoners is het slachtoffer een 23-jarige vrouw. Zij zou de jongste dochter in een gezin van vier zijn.

Het gezin is volgens buurtbewoners afkomstig uit Polen, maar woont al bijna tien jaar in Zijtaart. Ze worden omschreven als ‘lieve mensen, een gewoon gezin’ met wie ze niet veel contact hebben.

Op dit moment doet de politie onderzoek op de plaats van de steekpartij. De omgeving van de woning is afgezet.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.