Volledig scherm
PREMIUM
Arjan Mombarg doet mee aan Powerslide 24KiKa, een skeelerevenement ten bate van het kinderkankerfonds. © Patrick van Gemert/Zutphens Pers

600 kilometer en 24 uur lang skeeleren voor KiKa

VORDEN - Voor Arjan Mombarg kan het niet uitdagend genoeg zijn. De Vordenaar skeelert vrijdag 24 uur lang om geld in te zamelen voor KiKa. Daarnaast hoopt hij het 24 uurrecord van 543 kilometer te verbeteren.

Goed voorbereid is Arjan Mombarg zeker. De tactiek ligt klaar om morgen een aanval te doen op het 24 uurrecord skeeleren van 543 kilometer. 

De 46-jarige Vordenaar mikt op 600 kilometer in een etmaal en vertelt hoe hij zijn poging heeft ingedeeld. Zeven uur voor de eerste 200 kilometer en acht voor de tweede 200 kilometer, zodat er negen uur overblijft voor de laatste 200 kilometer en een marge voor een aantal sanitaire stops.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Achterhoek