90 huishoudens in Hengelo al 11 dagen zonder internet, telefoon en tv door glasvezelstoring KPN

HENGELO - Het is de nachtmerrie van de thuiswerker: geen internet meer. Want wie noodgedwongen thuiswerkt tijdens de coronacrisis kan niet zonder een goede, digitale verbinding. In Hengelo beleeft een negentigtal huishoudens precies die nachtmerrie. Op vrijdag 18 december werd een glasvezelkabel kapotgetrokken bij werkzaamheden. Sindsdien staan de schermen op zwart. 

9 reacties

 • R.G. Fokkink

  2 maanden geleden
  Wij wonen ook in deze straat, en hadden na precies 5 dagen onze verbinding terug. Toen mijn man die vrijdagochtend belde kreeg hij meteen 100 GB aan data gratis voor zijn mobiele telefoon (KPN abonnement)zodat we onze laptops met zijn telefoon konden verbinden. Op die manier konden we toch thuis werken. We sloten de laptop aan op de tv, en hebben via de KPN app op die manier tv kunnen kijken. Het was niet optimaal, maar we hebben ons er aardig mee kunnen redden.
 • Benvan van Zeben

  2 maanden geleden
  BVZ Slecht van KPN dit kan toch niet ! Juist nu met het thuis werken. En dan ook nog problemen met traag werkende modems . KPN schaam je !
 • Ronald

  2 maanden geleden
  Heel heel toevallig woont daar mijn zwager. Die hebben ieder onbeperkt mobiel internet en kijken tv via de app van canal digitaal. Dus merken er heel weinig van. Je verbind je mobiel met de laptop en hup aan het werk.
 • Rien Neijenhuis

  2 maanden geleden
  “KPN kon deze maandag nog niet reageren op de kwestie.” Zelfs dat kunnen ze niet....
 • alleen -de waarheid

  2 maanden geleden
  Heb zelf ook kpn man man wat een provider tv programma werkt traag internet deugd de helft van de tijd niet enz. Ik denk erover om over te stappen.
 1. Auto slaat over de kop in Ede
  Play

  Auto slaat over de kop in Ede

 2. Middelbare scholen en mbo's eindelijk weer open
  Play

  Middelbare scholen en mbo's eindelijk weer open

Achterhoek